Categories Menu

Coaching

Aernoudt Knecht MSc - psycholoog, trainer, coach“Wil jij het beste uit jezelf halen?

Ik geef het beste uit mijzelf en help jou om het beste uit jou te laten komen.”

 

Als je bewust en intentioneel je creatieve vermogens aanspreekt,

gaat er een wereld van scheppingskracht voor je open.”

Mijn naam is Aernoudt Knecht en ik katalyseer het creatieve potentieel van mensen en organisaties. Ik begeleid particulieren, zelfstandig ondernemers en professionals, leid een centrum voor creativiteit en ontwikkeling, en bied ook 1 op 1 coaching sessies aan.

Zichtbare resultaten.

Of je nou in een vernieuwings- of veranderingsproces zit, of vastloopt in het werk of op persoonlijk gebied, creativiteit en vindingrijkheid staan altijd centraal. Ik werk praktisch en oplossingsgericht, en zal je niet alleen helpen om met de huidige situatie om te gaan, en de uitdaging van dit moment op te lossen, maar zal je concrete tools aanleren waarmee je in de toekomst zelfstandig verder kan.

Online coaching en face-to-face

face-to-face coachingDe sessies zijn meestal face-to-face, maar soms is een gesprek via Skype ook mogelijk. Ik ben ervan overtuigd dat een combinatie van face-to-face gesprekken en online coaching effectief kan zijn.

Wandelcoaching

wandelcoachingMijn praktijk is omgeven door een uitgestrekt berg- en bosgebied. Bij wandelcoaching verlaten we de beslotenheid van de praktijkkamer, en trekken de wijde natuur in. Meer Informatie: Wandelcoaching in het Kyllburger Woud.

Tarieven

  • Kennismaking: gratis
  • Sessie online: 45 euro/uur
  • Sessie face-to-face: 75 euro/uur
  • Sessie wandelcoaching: 130 euro/2 uur

Gratis Kennismakingsgesprek. Klaar voor een nieuwe stap?

skype-iconInteresse? Vraag dan een eerste gratis kennismakingsgesprek aan, waarin we kijken of het tussen ons klikt, we samen jouw thema’s verkennen. Dat doe ik meestal via Skype. Als we na een gratis kennismaking besluiten samen te werken, ontwerp ik een coachprogramma op maat voor jou. Neem vrijblijvend contact op.

Trefwoorden: Levenspad Coaching, Loopbaan Coaching, Mentoring, Business Coaching, Organisatie Advies, Innovatie Advies, Teamcoaching, Psychotherapie, Relatietherapie.