Categories Menu

Wandelcoaching in het Kyllburger Woud – met Aernoudt Knecht

 

Wellspring

Wellspring

Kyllwald

Wandelcoaching

Tijdens een wandelcoaching verkennen we jouw persoonlijke thema’s, en verkennen we tegelijkertijd de natuur om ons heen. In beweging zijn in de natuur is een goede manier om kwesties te verhelderen.

Coaching in de natuur is soms krachtiger dan binnenskamers, omdat de natuur ontspannend en rustgevend is, en helpt om de gedachten te verhelderen.

Paradijs voor natuurliefhebbers

De praktijk van Aernoudt Knecht ligt in het plaatsje Sankt Thomas, in het Kyllburger Woud, op het grensgebied van Nederland, België en Luxemburg. De Eifel maakt deel uit van het laaggebergte Eifel-Ardennen, en het dal van de rivier Kyll is volledig omgeven door een uitgestrekt bos. In het bos ontspringen vele bronnen en beken. Langs de rivier loopt een spoorlijntje, en de plek is een verbindingspunt waar de luxe van het moderne leven en de uitgestrekte natuur samenkomen.

Het dal van de Kyll

De rivier heeft na miljoenen jaren een prachtig dal uitgeschuurd in de zandsteen. De bossen en beken van het Eifelgebergte zijn het leefgebied van talloze grote en kleine diersoorten.

Accommodatie

Om een sessie wandelcoaching mogelijk te maken is het mogelijk om verblijf te boeken. Neem contact op voor meer informatie.

Wellspring

Wellspring

Kyll