Categories Menu

Ervaringslezingen – Creatief denken

 

Nieuwe ideeenDe meeste voordrachten en trainingen gaan enkel om motivatie, maar met motivatie alleen kom je er natuurlijk niet. Succes, goed leiderschap, en échte innovatie, gaat vooral om het opwekken van een creatieve mindset. Wilt u, als leidinggevende, of als medewerker, weten hoe u de innovatieve geest op het juiste moment, en op de juiste manier, oproept? Aernoudt Knecht laat u in anderhalf uur zien dat iedereen zijn creatieve kracht optimaal kan benutten… en dat met enkele simpele technieken.

Een ervaringslezing is veel meer dan luisteren naar droge theorie, want er valt ook veel te lachen, in de vorm van experimenten en oefeningen. Spelend leren, noemen we dat. Of het nu 8 of 100 deelnemers zijn, Aernoudt Knecht brengt zijn lessen op een luchtige en gevatte manier, en dompelt de deelnemers onder in een ervaring, een beleving die beklijft.

Onderstaande lezing kan geboekt worden bij u op locatie.
Neem contact op voor beschikbare data.

Creativiteit – je ware aard

Tijdens deze lezing kunnen de deelnemers zien, en ervaren, hoe de menselijke geest van nature creatief is. We doen oefeningen die innovatief en creatief denken katalyseren, en dat heeft eigenlijk iets heel natuurlijks. Mensen hebben een sterk vermogen om van perspectief te veranderen, een situatie met een andere blik te bekijken, en met nieuwe ideeën te komen.

Duur: 1,5 a 2 uur, inclusief 30 min pauze

Prijzen voor instellingen en bedrijven:

tot 30 deelnemers: 795 euro, incl. BTW en reiskosten
tot 100 deelnemers: 1495 euro, incl. BTW en reiskosten
100+ deelnemers: op aanvraag